Mot Stockholm

John Festival, troligen i sällskap med Don Cook, kommer till Stockholm 6-7 oktober för att presentera BlackPearl för aktieägare och övriga intressenter. Detta enligt ett första mailutskick ifrån bolaget till ett antal aktieägare. Man planerar en kvällssammankomst likt den som hölls i Stockholm förra året och det antyds förväntningar om storpublik.

Eftersom datumet är valt kan vissa slutsatser dras och spekulationerna sätter ofrånkomligen igång. Datumvalet i sig är synnerligen intressant då det infaller en hel månad innan Q3 kan förväntas presenteras och undertecknad tippar därför på att en Operational Update samt en ny fräsch bolagspresentation släpps innan Sverigebesöket eftersom det vore orimligt att ge de svenska aktieägarna helt ny exklusiv information ifrån nyckelprojekten.

Det finns ett flertal stora frågeställningar som kan förväntas bli besvarade eller åtminstone komma att diskuteras. Nedan listar jag fem punkter som jag anser vara tillräckligt heta för att de t o m på egen hand skulle få mig att lyfta på häcken och ta mig till Stockholm:

Blackrodpiloten

Nyckeltal, milestones, första indikationer, ansökan om kommersiell produktion samt ytterligare investeringsbehov för att ta piloten i mål.

Onion Lake

En utförligare förklaring av den inriktningsändring vi sett där expansionen av kall produktion nu tycks vara lägre prioriterad än vad som tidigare kommunicerats. Distributionsinvesteringarna, hur långt har man kommit med upplägget? Därtill önskas också en tänkt SAGD-tidplan samt en finansieringsplan för detta projekt.

Mooney

Finns tidiga svar ifrån polymerinjiceringen och hur har de nya horisontella brunnarna svarat?

Framtida finansiering

Vad nytt finns att säga i frågan och när kan vi förvänta oss ett beslut? Large Cap-uppgifterna – finns det ett nytt officiellt bolagsstatement och verkar en eventuell listning vara kopplad till finansieringen?

Kurskörningen Sep 2010-Nu

Ingen trogen aktieägare kommer att vilja lämna mötet utan att ha hört hur Festival förhåller sig till och förklarar det senaste årets kursutveckling.

Vi ses i oktober gott folk!

4 kommentarer:

  1. Intressanta och relevanta funderingar. En sak bara, visst menar du Q3 när du skriver Q2? Q2:an var trevlig läsning men visst hoppas vi på ytterligare info. ;-)

    Tack för en bra blogg.

    Mvh

    il ciclone

    SvaraRadera
  2. Tack il ciclone. Jag har ändrat från Q2->Q3 i andra textstycket nu, tryckfelsnisse helt enkelt.

    /Suw

    SvaraRadera
  3. Suwa...Jag tror han kommer förklara det hela med oron runt om i världen helt enkelt om frågan om kursutvecklingen kommer upp..Vad annat ska han säga?

    Henke8

    SvaraRadera
  4. Kan vem som helst komma el är det bara för vissa inbjudna?
    Imorgon el på torsdag, tid och plats?

    Hoppas på snabbt svar ifall man har möjlighet att komma och beställa flygbiljett.

    SvaraRadera